9 & 10
OKTOBER 2024

BOOST UW NETWERK OP BEDRIJVENCONTACTDAGEN MECHELEN

BEDRIJVENCONTACTDAGEN MECHELEN zet volop in op het fysiek samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. Met een specifieke focus op de bruisende ondernemersgeest in de regio is BEDRIJVENCONTACTDAGEN MECHELEN een duidelijk afgelijnd regionaal event. Onder het motto “zakendoen in eigen streek” biedt het event een extra dynamiek aan de lokale economie.

Bedrijvencontactdagen Mechelen biedt een evenwichtig productaanbod met bedrijven actief in dienstverlening, industrie, toelevering, transport, bouw, retail, groothandel, ICT en toerisme.
Verwacht een overzichtelijke beurs-layout waar bedrijven zich op een budgetvriendelijke en uniforme manier voorstellen aan bestaande en toekomstige klanten/partners.

Focus tijdens Bedrijvencontactdagen Mechelen ligt 100% op netwerken. Bovenop het beursgedeelte legt u contacten via verschillende activiteiten:  vip openingsevent, speeddates voor exposanten, netwerk carroussels voor bezoekers en informatieve sessies dit nauw aansluiten bij de economische actualiteit.

De organisatie is in handen van de ervaren tandem Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen in samenwerking met Xpo Group en volgens dezelfde formule als de edities in Brugge, Antwerpen, Hasselt en Kortrijk. 

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies